Je bericht is ontvangen

Bedankt voor je bericht, ik kom hier z.s.m. op terug.

Met vriendelijke groet,
Mike

Kon je bericht niet versturen

Het spijt me, maar er lijkt sprake van een technisch probleem kun je het misschien later nog eens proberen? Of stuur s.v.p. een e-mail aan info@malibuproductions.nl

Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Mike

Produceren

Sinds 1999 produceer ik muziek voor diverse doeleinden. Zie hieronder graag voorbeelden van mijn werk.

A.I.S.H.A.

Een modern audio-sprookje over een artificial intelligence (AI) die "geboren" wordt op deze planeet en op onderzoek uitgaat. Vanaf nu te beluisteren op o.a. Spotify, YouTube, Apple Music, Amazon Music etc. etc.

Mike Andrews (NL)

Onder de naam Mike Andrews (NL) heb ik meer dan 10 albums uitgegeven sinds 1999. Verreweg het meeste is rustige, melodische synthesizer-muziek. Hier tref je een playlist met de meest gewaardeerde tracks volgens Spotify.

film : Flip A Coin

Ik heb het genoegen gehad om de filmscore te verzorgen voor de geweldige sport/aktiefilm 'Flip A Coin'. De geweldig mooie beelden inspireerden me meteen en het was een genoegen om samen te werken met de producenten Maarten Kemp en Henk van den Doel. Je kunt de complete soundtrack horen op Spotify.

game : RoidBlaster

Onafhankelijke game ontwikkelaar Brainwave Games vroeg me om muziek te maken voor hun geweldige shoot-m-up Roid Blaster. Men gaf aan "pakkende spacey muziek waarin je helemaal kunt verdwijnen" nodig te hebben dus dit project had meteen mijn interesse. Ik ben nog steeds heel tevreden over het resultaat. Je kunt de gehele game soundtrack beluisteren via Spotify.

game : Trash Cat

Dit was een opdracht tijdens mijn opleiding als geluidstechnicus/producer bij Sound Education Nederland (SEN). Het doel was om zogenaamde 'adaptieve muziek' te maken, oftewel als de kat sneller gaat rennen moet de muziek spannender worden. Ik heb geweldig veel plezier gehad bij het maken van deze opdracht!

Heb je muziek nodig?

Als muziek of sounddesign nodig hebt voor je film, documentaire, game, YouTube video of ander project aarzel niet en neem contact op met me!

of neem contact op via FaceBook of Instagram:

Mixen

Dus je hebt een geweldig stukje muziek geproduceerd, dat is fantastisch! Maar je kunt nu wel wat hulp gebruiken om een mooie, gebalanceerde mix te realiseren? Daar help ik je heel graag mee!

'De perfecte mix' is een illusie, net als 'de perfecte wereld'. Toch probeer ik altijd eigenwijs toch die perfecte mix voor elkaar te krijgen waarbij ik mezelf vragen stel als:

 • Heeft de mix de maximale impact, komen de emoties goed over?
 • Klinkt het levendig, dynamisch en energiek?
 • Hebben de individuele instrumenten genoeg ruimte om hun rol te vervullen?
 • En doen de plaatsen die ze in de mix hebben eer aan aan die rol?
 • Kan ik het nummer keer op keer beluisteren zonder 'luistermoe' te worden?

Het doel is om uiteindelijk het dopamine niveau bij de luisteraar omhoog te krijgen, te zorgen voor het 'kippenvel' gevoel. En nee, helaas is er nog steeds niet één simpel stukje hard of -software wat dat met een druk op de knop doet ;)

prices per track

  budget live meekijken (online)
prijs incl. BTW €99,- €199,-
communicatie e-mail live via zoom
revisies inclusief geen 2
extra revisie +€29,- +€29,-
 • Is je track langer dan 10 minuten? Neem contact op voor de prijs
 • Wil je meer dan 3 tracks laten mixen? Neem contact op voor de prijs
 • Je mix zal binnen 2 weken klaar zijn (uiterlijk). Heb je haast? Neem contact op

Wat klanten zeggen

Let's do it!

Vul s.v.p. onderstaande gegevens in en je ontvangt een e-mail met informatie die je op weg helpt naar jouw perfecte mix!

of neem contact op via FaceBook of Instagram:

Masteren

Dus je hebt heel hard gewerkt aan je mix en je bent klaar om je track te introduceren aan de hele wereld. Of toch niet?

Het is altijd een goed idee om een mastering engineer naar je track te laten luisteren en de laatste puntjes op de 'i' te laten zetten:

 • Vertaalt de mix goed op alle afluistersystemen (inclusief mono systemen)?
 • Klopt de balans over het gehele frequentiegebied?
 • Voelt de track dynamisch en 'levend', komt de emotie over?
 • Weet je zeker dat je volume niet onbedoeld aangepast wordt door de streaming services ('loudness penalty')?
 • Etc. etc. etc.

Je zult verstelt staan hoe je track met wat liefdevol 'oppoetsen' nog 'next level' kan gaan.

prijs per track

  budget premium live meekijken (online)
prijs incl. BTW €29,- €49,- €99,-
communicatie e-mail e-mail live via zoom
revisies inclusief geen 1 2
extra revisie +€19,- +€19,- +€19,-
meta data insluiten +€10,- gratis gratis
 • Je master wordt geoptimaliseerd voor streaming (Spotify, Deezer, Apple Music etc.)
 • Is je track langer dan 10 minuten? Neem s.v.p. contact op voor de prijs
 • Wil je meer dan 3 tracks tegelijk masteren? Neem s.v.p. contact op voor de prijs
 • Je master is in uiterlijk 2 werkdagen klaar. Heb je haast? Neem s.v.p. contact op

wat klanten zeggen

Let's do it!

Vul s.v.p. onderstaande gegevens in en je ontvangt een e-mail die je op weg helpt naar jouw perfecte master!

of neem contact op via FaceBook of Instagram:

Over

Dit ben ik, nou ja dit was ik vele jaren geleden. Zoals je waarschijnlijk op de foto kunt zien ben ik geboren in de jaren 70. Mijn vader Evert is een echte muziek liefhebber, en zoals je kunt zien heeft hij me van het begin af aan goed opgevoed. Wij hadden thuis geen auto, mijn vader was zo verstandig om in plaats daarvan te investeren in een fantastische collectie tapes, platen en later CD's met fantastische muziek. Het was eigenlijk net alsof we al Spotify thuis hadden voordat het internet bestond.

Toen ik 12 jaar oud was ontdekte ik elektronische muziek van Vangelis en Jean-Michel Jarre. Ik was meteen verslaafd. Vanaf dat moment begon mijn obsessie met synthesizers en geluid in het algemeen.

Ergens in mijn 20'er jaren kocht ik m'n eerste synthesizer en ben ik begonnen met het produceren van muziek. Dit waren de begintijden van mp3.com destijds, en ik had daar redelijk succes onder de artiestennaam Mike Andrews (NL).

Door de jaren heen werd ik steeds beter in het produceren van muziek, maar ook in het mixen en masteren ervan. Aan muziek werken op welke manier dan ook (ondanks het feit dat het een behoorlijke strijd kan zijn) is voor mij simpelweg één van de mooiste dingen in het leven, love it!

In 2020 heb ik besloten om me verder te verdiepen en te verbeteren en ben ik een beroepsopleiding sound engineer/producer begonnen bij Sound Education Nederland (SEN). In 2021 ben ik afgestudeerd (cum laude zelfs!) en ik ben nog steeds dankbaar voor deze zeer leerzame en leuke ervaring. Ik ben ook heel trots dat ik me vanaf 2022 praktijkleraar synthese mag noemen voor deze opleiding!

Op de één of andere manier had mijn vader de gewoonte om zijn cassettebandjes een label te geven 'made by Malibu Productions'. Tot op de dag van vandaag weet hij nog steeds niet waarom hij dit deed of hoe hij precies op deze naam is gekomen, maar toen ik mijn eigen bedrijf begon was het duidelijk dat de naam malibuproductions.nl moest zijn. Dankjewel Pa, voor alles!

Dus, kan ik je helpen met muziek produceren, mixen or masteren aarzel dan niet om contact op te nemen!

Met vriendelijke groet,
Mike

feel free to contact me on FaceBook or Instagram:

Contact

Mijn telefoon staat vaak uit als ik in de studio bezig ben, dus laat graag je gegevens achter dan neem ik z.s.m. contact op:

of neem contact op via FaceBook of Instagram:

Gratis nieuwsbrief

Wil je een berichtje krijgen als er nieuwe muziek van malibuproductions is? Laat dan je e-mail adres hieronder achter: